IRF HF 2E AssociationClassName Linux_PowerSupplyRedundancySet

0 votes
asked Apr 12, 2014 in IRF tantárgy by galkof (39 points)  

Egy adott PowerSupply-hoz szeretném a redundancy setet lekérni az alábbi paranccsal:

wsman -u meres -p LaborImage -h 192.168.116.129 associators 'http://schemas.dmtf.org/wbem/wscim/1/*' --filter 'http://sblim.sf.net/wbem/wscim/1/cim-schema/2/Linux_PowerSupply?SystemCreationClassName=Linux_ComputerSystem,SystemName=IRF_LOCAL_2,CreationClassName=Linux_PowerSupply,DeviceID=Linux_PowerSupply:1'

Ez így tök jól működik (bár a redundancyset:0 két külön xmlben is megjelenik, nem tudom miért), de ha szűrni próbálok a gyakorlaton ismertetett módszerrel:

wsman -u meres -p LaborImage -h 192.168.116.129 associators 'http://schemas.dmtf.org/wbem/wscim/1/*' --filter 'http://sblim.sf.net/wbem/wscim/1/cim-schema/2/Linux_PowerSupply?SystemCreationClassName=Linux_ComputerSystem,SystemName=IRF_LOCAL_2,CreationClassName=Linux_PowerSupply,DeviceID=Linux_PowerSupply:1,AssociationClassName=Linux_PowerSupplyRedundancySet'

akkor nem jelenik meg semmi a válasz xml-ben (az AssociationClassName-nek van helytelen osztály megadva? Ha igen, akkor hogyan keresem ki, mit kell ide beadni? az associators helyett references-t próbáltam, de abba se láttam semmit).

commented Apr 12, 2014 by burm (266 points)  
Nem jó az asszociációs osztályod neve. Kicsit YAWN-ban nézz körül.
commented Apr 13, 2014 by galkof (39 points)  
Kicsit körülnéztem YAWN-ban, de nem találtam. Viszont most már a YAWN-ba sem tudok bejelentkezni, mert azt írja, hogy OTHER_ERROR. Hiába indítom újra. Valaki esetleg megfosztana a hatalmas élvezettől, és elárulná a kapcsolóosztály nevét?

Please log in or register to answer this question.

...