HF test nem fordul le

+1 vote
asked Mar 15, 2018 in Rendszermodellezés A00 by remo_hf_2018 (24 points)  

Sziasztok a következő hibát adja,
Exception in thread "main" java.lang.IllegalStateException: timer not set.

commented Mar 15, 2018 by bergdavi (21 points)  
Nekem is ugyan ez van, ha van a modellben időzítés after-rel.
commented Mar 15, 2018 by remo_hf_2018 (24 points)  
Igen azóta én is észrevettem, hogy az after 1 s miatt nem megy a test de a statecard model-ként tökéletesen működik... Viszont így, hogy nem tudom a test eseteket megnézni elég rizikós, próbáltam már újra rakni az egész yakindut de semmi javulás.

1 Answer

+2 votes
answered Mar 16, 2018 by dkmisu (1,327 points)  

A hiba nem nálatok van, hanem sajnos mi rontottuk el a projekt generálását. A hibát (remélhetőleg) javítottuk, és a frissített projektfájlokat feltöltöttük a szerverre. Újra le kéne töltened a kiinduló projektet a honlapon keresztül (különböző cache-elési okokból célszerű várni egy-két órát a komment időpontjától), és ha van munkád, akkor a régi projektből kizárólag a .sct kiterjesztésű fájlt átmásolni az újba. Ezt követően működnie kéne.

Elnézést az okozott kellemetlenségért!

commented Mar 28, 2018 by Agilitis (32 points)  
Letöltöttem újra a projektet és még így is ugyan ezt a hibát dobja ki. Mi a teendő?
commented Mar 30, 2018 by dkmisu (1,327 points)  
Biztos vagy benne, hogy jól importáltad be újra? Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy a tests/hu.bme.mit.inf.symod.homework.generic.tests mappában az Eclipse felületén keresd meg a ReflectiveTimeInterfaceProvider.java fájlt, és nyisd meg. Itt keress olyan sorokat, amikben található Class.forName("....") függvény (pl ilyen a 15., 24., 58. sor). Itt nézd meg, hogy a forName függvény paraméterében milyen szöveg szerepel.
Ha "org.yakingu..."-val kezdődő, akkor biztosan rossz az importálás, és a régi projekt lett betöltve.
Ha "hu.bme.mit.inf.symod.NEPTUN.homework..." akkor jó az importálás, viszont valami más a hiba. Ez esetben légyszíves küld el a projekteted a remo-hf@inf.mit.bme.hu  címre, és megpróbálunk segíteni.
...