merge után két gyökérkönyvtár

0 votes
asked Oct 19, 2018 in Rendszertervezés by questioner (22 points)  
edited Oct 20, 2018 by questioner

A második házi szerkesztett alapmodelljét mergeltük az elkészített első háziba. (Nem volt olyan commitunk, amiben csak az első házi alapmodellje szerepelt, ezért a hosszabb mergelési folyamatot csináltuk végig.) Ezen utolsó merge hatására két IntelliBus System gyökérkönyvtárunk lett, nem sikerült a régi és új alkönyvtárakat összefésülnünk. Meg lehet ezt oldani utólag?

commented Oct 19, 2018 by mvince (324 points)  
Kérlek a kérdés szerkesztésével pontosítsd, hogy milyen állapotba mergeltétek melyik házi alapmodelljét, illetve a modellezésen kívül mit csináltatok eddig a projekttel (pl. a korábbi merge-ök hogy történetek). Az ilyen problémák jellemzően azért történnek, mert valamikor lemásoltátok a modellelemeket (ebben az esetben az egész package hierarchiát), vagy mert kézzel minden változtatást elfogadtatok a merge véglegesítése előtt a default felajánlott helyett.
commented Oct 21, 2018 by mvince (324 points)  
Kérlek írj nekem egy e-mailt, a probléma ott lesz, hogy szerkesztettétek az alapmodellt a mergelés előtt, de több info kell még (többek között a csapatnevetek is), amit jobb lenne e-mailben.

Please log in or register to answer this question.

...