Stylecop probléma

0 votes
asked Apr 19, 2013 in IRF tantárgy by anonymous  
retagged Apr 25, 2013 by micskeiz

Stylecop Settings ablakban Settings Files fülön a "Merge with the following settings file." opciót ha használnom és kiválasztom a project mellé kiadott settings file-t, akkor elszáll a visual studio. Valami tipp, hogy hogyan lehetne megoldani? Vagy megtalálja ő azt automatikusan a projekt mellett, nem kell így külön beolvasni?

commented Apr 20, 2013 by micskeiz (2,873 points)  
Most nem néztem Visual Studioból, de a .csproject fájlban benne van a StyleCop task a build folyamatban, amikor MSBuild.exe-vel fordítod, akkor le is fut a StyleCop meg fel is használja a Settings fájlban lévő beállításokat.
commented Apr 21, 2013 by anonymous  
Értem, köszönöm.
Menet közben belefutottam még egy problémába, kb már minden kész, csak emiatt nem tudok továbblépni.

A provider-t megvalósító osztályban ezt a sort:

[assembly: WmiConfiguration("root\\irf", HostingModel = ManagementHostingModel.Decoupled, IdentifyLevel = true)]

warning-gal megjelöli, hogy :

Warning    1    'assembly' is not a valid attribute location for this declaration. Valid attribute locations for this declaration are 'type'. All attributes in this block will be ignored.

Warning    2    SA0102 : CSharp.CsParser : A syntax error has been discovered in file ...

Mivel kihagyja azt a blokkot, elszáll a:

InstrumentationManager.Publish(provider);

hívás.
Hogy lehetne ezt kihagyni az ellenőrzésből?
commented Apr 22, 2013 by micskeiz (2,873 points)  
Nézd meg a ConsoleGuessGameInstrumented példát, az [assembly] részt a namespace{}-en kívülre kell rakni, és ott elfogadja a StyleCop.

De a StyleCop elvileg csak ellenőriz, a warning miatt fordulnia kéne az alkalmazásnak, a StyleCop nem módosít a kódon semmit.
commented Apr 22, 2013 by anonymous  
Köszönöm szépen, így már tényleg minden működik, lekérdezések és műveletek is tökéletesek. Egyetlen dolog maradt még, bár ez már nem stylecop kérdés, de feltenném itt.
Amikor lekérdezem a CIM instance-t, akkor megjelenik a lekérdezés alján egy plusz sor: PSComputerName
MSDN azt mondja róla, hogy ez a távoli gép neve, ami gondolom automatiksan kerül bele a válaszba, rendben van, de mivel a feladatnak nem része, nem szeretném, hogy ott legyen. Hogy lehetne megadni, hogy ezt ne írja bele a válaszba? Baj, ha ott van?

1 Answer

0 votes
answered Apr 25, 2013 by micskeiz (2,873 points)  
 
Best answer

Most nem néztem Visual Studioból, de a .csproject fájlban benne van a StyleCop task a build folyamatban, amikor MSBuild.exe-vel fordítod, akkor le is fut a StyleCop meg fel is használja a Settings fájlban lévő beállításokat.

...