1P-2 - csoport ellenőrzése

0 votes
asked May 19, 2014 in IRF tantárgy by ldani7492 (39 points)  
retagged May 20, 2014 by micskeiz

A feladatomban ki kell válogatnom egy adott kutatócsoporton belül lévő embereket, majd ezek közül ki kell listáznom azoknak a címét, amelyek a legtöbb, vagy a legkevesebb projektben szerepelnek. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez elegendő-e a Faculties-on belül lévő emberek Department tulajdonságát vizsgálni?

2 Answers

+2 votes
answered May 19, 2014 by benedekh (677 points)  

Mivel kutatócsoportok csak a Faculties-on belül vannak, ezért véleményem szerint igen. Ha jól emlékszem a struktúrára, akkor a "külső cégek" munkiatársai máshol vannak, és nekik nincsen ilyen tulajdonságuk.

0 votes
answered May 25, 2014 by hajdua (688 points)  

A félreértések elkerülése érdekében: az ADUser-ek department attribútuma nem egyezik meg a házi feladatokban általunk használt "department" fogalommal. A "department" alatt mi a címtár hierarchiájának az alulról számolt 2. szintjét értjük, pl.: a University / Faculties / Faculty of Engineering / Department of Mechanics / CAD egységben lévő felhasználók esetén "department"-ként a "Department of Mechanics"-et kell érteni és nem a felhasználó department attribútumát (ami valószínűleg nincs is kitöltve).

commented May 25, 2014 by ldani7492 (39 points)  
Mondjuk ezt jó lett volna nem utolsó nap megtudni. Egyébként azt tapasztaltam, hogy ki van töltve, és megegyezik a két érték.
commented May 25, 2014 by hajdua (688 points)  
Korábban már szerepelt hasonló kérdés. Egyébként ha ki van töltve és megegyezik, akkor természetesen lehet azt használni.
...