HF4 GraphWalker plugin execution not covered error a pom.xml-ben

+1 vote
asked Nov 18, 2017 in SWSV by Annosz (34 points)  

Sziasztok!

A HF3-nál már előkerült, hogy a pom.xml Plugin Executionnel kapcsolatos sorait "Plugin execution not covered by lifecycle configuration" hibával jelöli az Eclipse.

Ezt meg tudtuk oldani hossza keresgélés után úgy, hogy a projectet újraimportáltuk Maven projectnél, és Oxygen 1A mellett ekkor automatikusan le lehetett tölteni a m2e buildhelper plugint, ami ezt kezelte. Ez megoldja az add-test-source s add-test-resource goal-oknál a problémát.

A graphwalker Plugin Executionra azonban már ennél a megoldásnál is "No marketplace entries found to handle Execution generate-test-sources, in /swsv-ris/pom.xml in Eclipse." hibát kapunk, míg az eredeti, "Plugin execution not covered by lifecycle configuration" fennáll, és nem tudjuk hogyan tudjuk a pom.xml módosítása nélkül megoldani a problémát.

Discover m2e connectors

Megoldás lehet pl.:
- alkalmazása, ehhez azonban módosítani kell az alapból kiadott pom.xml-t, és nem tudjuk hogy hatásában ugyanaz lesz-e, mint az eredeti kód
- Mark goal generate-test-sources as ignored, amiről végképp nem tudjuk, hogy nem kavar-e be a későbbi szakaszokban.

1 Answer

0 votes
answered Nov 20, 2017 by micskeiz (2,873 points)  
selected Nov 20, 2017 by Annosz
 
Best answer

Lehet nyugodtan ignore, ez csak annyit jelent, hogy nem lesz olyan Eclipse IDE támogatás, amivel szerkeszteni tudjátok a GraphWalker specifikus részt.

De ez elvileg nem gond, hacsak nem rontottunk el valamit, a HF4-ben nem kell hozzányúlni a pom.xml-hez.

...