Teszteléses szorgalmi házi feladathoz nem tudok képet csatolni

+1 vote
asked May 23, 2020 in Rendszermodellezés A00 by zsmikula (23 points)  

Üdv!

A teszteléses (Cucumber) szorgalmi feladatnál sehogy sem tudok a jegyzőkönyvhöz képet hozzáadni (próbáltam kivágás és másolás parancsokkal is vágólapra tenni a képet, valamint több képformátummal is próbálkoztam már). Kipróbáltam mindezeket úgy is, hogy nem kattintok rá a kis kép ikonra, és úgy is, hogy rákattintok (gondolom így kéne alapvetően csinálni).
Az lenne a kérdésem, hogyha tényleg sehogy sem sikerül képet csatolnom a jegyzőkönyvhöz, akkor más módon (pl. Google Drive linkként) elfogadható a kép beadása?

1 Answer

0 votes
answered May 23, 2020 by dkmisu (1,327 points)  

A kép csatolásához megfelelően friss böngészőverzió szükséges, valamint a JavaScript engedélyezése. Ezen kívül egyes AdBlocker-ekkel összeakadhat a funkció.

A kép csatolása feltétlenül szükséges, amennyiben ez nem megy, érdemes megpróbálni egy másik (friss) böngészőverzió alól.

commented May 23, 2020 by zsmikula (23 points)  
A legfrissebb böngészőverziót használom (kipróbáltam Firefox-on és Chrome-on is), a JavaScript engedélyezve van, nincs a böngészőhöz AdBlocker hozzáadva, mégsem működik a funkció.
commented May 24, 2020 by dkmisu (1,327 points)  
Amennyiben semmiképpen nem oldható meg, töltsd fel Google Drive-ra, és linkeld a szöveges válaszban, csak ez esetben számíts néhány nagyon furcsa visszajelzésre a javítás során.
commented May 24, 2020 by blaci (27 points)  
Hello,

amúgy mi kéne történjen, ha megnyomom a kép ikont. Nekem sem működik sajna, próbáltam chromon, firefoxon és mobilon is. Letöröltem az addblockert is, de nincs változás.
commented May 25, 2020 by dkmisu (1,327 points)  
A szokásos fájl megnyitása ablaknak kéne feljönnie.
...