Késedelmes leadás

0 votes
asked Apr 19, 2021 in Rendszermodellezés A00 by Jcfu (22 points)  

Jó napot!

Az volna a kéredésem, hogy a késedelmes leadás esetében is maximálisan szerezhető pont kapható-e a feladatra, valamint, hogy azt is akarhányszor be lehet-e küldeni, illetve az, hogy mikor lesz elérhető (jelenleg a tegnapi dátum van beállítva).

A választ előre is köszönöm!

1 Answer

0 votes
answered Apr 19, 2021 by dkmisu (1,327 points)  

A késedelmes beadást előreláthatóan két hét múlva fogjuk megnyitni, a plágium ellenőrzés elvégzését követően. Mint a Moodle-ön lévő feladatkiírásban olvasható, a pótlási hét keddjéig (05. 18.) lesz lehetőség beadni. A maximális pontszám megszerezhető késedelmes beadással is, ugyanazon feltételekkel, mint az éles beadáson.

A feladatot késedelmesen is akárhányszor be lehet küldeni, és igyekszünk majd a kiértékelőt is naponta futtatni. Ugyanakkor előre felhívnám rá a figyelmet, hogy a korábbi évek tapasztalata alapján a 14. és a pótlási héten a felhőt, amin a kiértékelőnk fut többlet terhelés szokta érni, ami miatt nem szoktuk tudni tartani a naponkénti futtatást. Éppen ezért javaslom a beadás nem utolsó napra hagyását.

commented Apr 19, 2021 by Meh (20 points)  
Tehát amennyiben a mostani házi feladat el lett utasítva mert véletlenül bent maradt egy üres trigger, úgy azt a késedelmes leadásra ki lehet javítani, ha jól értem büntetés nélkül?
commented Apr 19, 2021 by dkmisu (1,327 points)  
Igen. A megnyitás után ugyanazon a felületen tudod majd beküldeni a megoldásodat késedelmesen.
commented Apr 19, 2021 by Meh (20 points)  
Köszönöm szépen a válaszát.
...